Mihai Trăistariu, păgubit de turiştii care i-au închiriat garsonierele superbe de pe litoral: „Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura”


Mihai Trăistariu a pățit-o din nou! Artistul deține mai multe garsoniere în locația turistică Mamaia Nord pe care le închiriază turiștilor, iar aceștia au lăsat prăpăd în urma lor, și au distrus complet locațiile.

Turiştii şi-au bătut joc de garsonierele de pe litoral ale lui Mihai Trăistariu: canapele rupte, băi devastate şi bucătării lăsate într-o mizerie de nedescris.

„Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea”, a detaliat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

„Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap", a mai spus artistul.

Comentarii Facebook