Duminica 28 Aprilie

Mihai Trăistariu e ”la cuțite” cu fratele său: ”E un sălbatic”

Mihai Trăistariu este foarte nervos din cauza fatelui său, care este pictor în Piatra Neamț, din cauza faptului că se comportă urât cu el și doar îi cere bani.

Artistul a explicat într-un mesaj postat pe Facebook că fratele său doar îi cere bani în neștire și nu vrea să muncească. Ba mai mult, și-a dat și demisia de la școala l care lucra ca și profesor de desen.

"Frate-miu... pictorul ... nu vrea sa ma vada si sa ma auda ! Il sun in disperare, imi aude vocea si ... inchide. Pe 5 septembrie ... am fost la Piatra Neamt sa-l cad si ... nimic ! Nicio sansa ! E un salbatic! O fi artist ... dar e ... salbatic ! Imi da doar sms-uri sa-i trimit bani sa-si ia calculator, sa-i platesc intretinerea ca nu-i platita de 6 luni. Cu alte cuvinte ... ceea ce nu vede omul de rand este : NESIMTIREA LUI ! O fi talentat ... dar cu mine se comporta oribil ! Si, macar de i-as fi facut rau vreodata !!! I-am decartat bani in nestire ... poate-poate s-o da pe brazda !!! Din pacate ... da ... inspira mila ... insa ... eu nu sunt BANCA NATIONALA !!! Si-a mai dat si demisia anul trecut de la scoala : era profesor de desen. A insinuat ca : EL E ARTIST ... si are nevoie sa fie LIBER ! Liber ... ok ... dar ce mancam ? Ne trimite frate-miu bani ? Ne plateste el intretinerea, gazul, apa si lumina ? Ne plateste plimbarile la Bucuresti cand avem noi chef ? S-O CREADA EL ! La munca fratioare !!! P. S. : O tot trage cu Dumnezeu ! Oare nu i-a spus nimeni ca LENEA e cel mai mare pacat de la D-zeu?", a scris Traistariu pe Facebook.

Comentarii Facebook