Mihai Sturzu a scos încă un clip despre clujeni: Nu pot să le zic bancul ăsta, că nu îl înțeleg VIDEO


Fostul membru al trupei HI-Q, Mihai Sturzu, a publicat, joi, un nou clip în care vorbește despre clujeni.

După ce a primit un val de reacții și comentarii negative din partea internauților, în urma publicării clipului în care ironiza atitudinea clujenilor și în care critica orașul, artistul devenit pilot a publicat încă un clip în care vorbește despre clujeni.

Acum două zile am descoperit niște știri amuzante despre Cluj și am făcut un vlog de câteva minute în care făceam mișto de miturile clujene și că e fortie, fortie, fortie fain la Cluj. Băi și s-au supărat clujenii. Băi, băiatule, dar ce s-au supărat și a urmat jihadul clujenilor, răzbunarea pe social media și m-au luat toți la înjurat”, își începe Stuzu vlogul.

El își ontinuă discursul precizând că ”niște oameni fortie, fortie deștepți” l-au chemat în emisiune la o televiziune locală, dar că nu poate veni la Cluj, apoi începe să îi critice pe cei care l-au înjurat după ce au văzut primul său clip, sugerând că nu ar înțelege umorul din spatele vorbelor sale.

Ăștia care mă înjură pe mine sunt genul ăla de oameni cărora trebuie să le explici bancul. Și mă gândeam, știți bancul ăla cu George Bush, Ceaușescu și Ronaldo sunt într-un avion și trebuie să se arunce, dar au doar două parașute? Mă gândeam, cum ar fi să intri într-un bar plin de clujeni supărați și să le zici bancul ăsta, bă, că ei nu înțeleg. Nu înțeleg că gluma e o hiperbolă. E o exagerare a realității pentru a obține un efect amuzant. Nu mă, ei sunt serioși și încruntați”, mai spune 

Comentarii Facebook