T-Dance pune în scenă spectacolul de dans ”Matilda”, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Vezi de unde poți lua biletele VIDEO


După succesul răsunător de anul trecut al spectacolului ALADDIN, T-Dance Christmas Show a decis să pună în scenă, pentru prima dată în România, spectacolul de dans ”MATILDA the Musical T-Dance Show”.

Evenimentul va avea loc în data de 21 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. 

Spectacolul de dans este creat in jurul soundtrack-ului original de pe BROADWAY si WESTEND, fiind regizat de Mădă Todea, coregrafiat de Mădă Todea, Oana Iuoras si Denis Raksi. 

Vom intra in lumea MATILDEI, o fetita diferita si speciala, in care ii vom cunoaste pe parintii acesteia si vom trece impreuna cu ea pragul primei zile de scoala la CRUNCHEM HALL! Cum se va intelege cu Miss Trunchbull - Directoarea Inspaimantatoare si cu Miss Honey - profesoara sufletista, urmeaza sa descoperim impreuna, in 21 Decembrie 2019”, transmit reprezentanții .

Musicalul original se bucură de un succes enorm în toata lumea și este jucat in marile metropole culturale precum New York (Brodway), Londra (Westend) și Australia.

Biletele pot fi achiziționate de AICI.


Comentarii Facebook