Mihai Găinușă ajunge din nou la TV. Ce emisiune va prezenta fostul ”cârcotaș”


Fostul realizator și prezentator al emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, Mihai Găinușă, are acum o nou proiect la TVR.

Astfel, din 17 octombrie, Mihai Găinușă va realiza o nouă emisiune în format late night show, numită ”Știrile de mâine”, care se va difuza de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1.

Moto-ul emisiunii este ”Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!”, iar emisiunea va consta într-o ”trecere în revistă a știrilor zilei, prezentate și comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinușă, într-un ambient prietenos”, conform celor de la TVR.

”Partea bună e că, în țărișoara noastră, știrile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeași creștere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleași bucățele de autostradă reinaugurate, aceiași reporteri în față la DNA (aici diferă doar nevinovații), același showbiz, dar îmbunătățit cu botox, aceleași scoruri la fotbal. De ce n-ar fi și același prezentator care să comenteze aceleași știri? Și cred că am experiența necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, declară Mihai Găinușă.

Comentarii Facebook