Luni 5 Decembrie

Gală de Wrestling la Cluj! Nume mari din toată Europa se vor lupta pentru centura Pro WrestlingClujenii au ocazia de a participa, în această lună, la o spectaculoasă galî de wresling, organizată chiar la Cluj-Napoca, în 15 octomrie.

Inițiativa i-a aparținut unui adolescent de 17 ani, Marcel Toader, care a reușit să adune unle dintre cele mai mari nume din Europa ale acestui sport-spectacol, pentru a articipa la gala WRESTLEFEST1.

Aceasta aeste a doua gală organizată de tânăr și familia sa, ei mai fiind responsabili și de organizarea primei gale de wrestling din Transilvania, în luna martie.

La WRESTLEFEST1 vor participa 15 wrestleri, dintre care 3 femei, aceștia provenind din țări precum Olanda, Belgia, Italia, Franta, Ungaria, Marea Britanie, Spania si Germania.

Evenimentul va avea loc în data de 15 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca. De asemenea, între orele 17.00 și 18.00 fanii au ocazia de a lua autografe și de a face poze gratuit cu luptătorii.

Comentarii Facebook