Mihai Bendeac a fugit de la propriul spectacol de teatru! VEZI de ce


Mihai Bendeac a plecat de la propria piesa de treatru suparat pentru ca in sala era prea putina lume. Totul s-a petrecut la Suceava.

Actorul trebuia sa joace joi seara in piesa "Crima la Howard Johnson", dar cu 10 minute inainte de inceperea spectacolului a plecat cu tot cu colegi, anunta cancan.ro.

Actorul a intrat in sala Casei de Cultura a Sindicatelor din Suceava si a vazut ca sunt numai 60 de persoane pe 700 de locuri, s-a enervat si a plecat impreuna cu actorii Emanuel Parvu si Diana Cavallioti. Oamenii platisera 50 de lei biletul pentrul a-l vedea pe realizatorul emisiunii "In puii mei!".

Directoarea Casei de Cultura, Rodica Branza Gheghe, a declarat ca "actorii au venit cu 10 minute inainte de inceperea spectacolului si cand au vazut ca in sala de 700 de locuri sunt doar 60 de spectatori, aproape ca le-a venit rau si au plecat. Mi se pare lipsa de respect".

Mihai Bendeac a plecat fara sa ifere vreo explicatie, dar o regizoare de platou ar fi spus ca Diana Cavallioti s-a simtit rau la hotel si toata echipa a fost nevoita sa plece.

Comentarii Facebook