Mihaela Rădulescu, despre întâlnirea ”reală cu moartea”. Ce a scris pe Facebook? - FOTO

 

Mihaela Rădulescu duce un adevărat duel pe Facebook cu cei care îi contestă meritele și o judecă pentru viața de lux pe care o duce.

 

Vedeta a postat câteva fotografii din Irak, unde a realizat un documentar despre soldaţii români, și a povestit ce a făcut acolo. 

 

Ştiu că v-aţi obişnuit cu mine numai în paiete şi pe tocuri, la business class sau în maşini de lux…. Dar, n-aveţi idee în câte momente din viaţa mea am fost la munca de jos, m-am trezit după prea puţine ore de somn, am circulat cu tab-ul, cu camionul, am zburat 14 ore până-n Afganistan cu Hercules-ul care n-are nici măcar toaletă pentru femei, am fost în Irak, unde am trăit 12 zile exact ca soldaţii, fără să mă plâng şi fără sa cer vreun tratament special…..

 

Oare ăştia de mă înjură zilnic au muncit vreodată aşa ? Oare ăştia au făcut măcar o dată în viaţa lor sacrificii? Oare ăştia au trecut măcar o dată pe lângă moarte, pe bune? Oare ăştia ştiu ce-i aia pasiune pentru munca ta? Oare ăştia au părinţi care să le zâmbească mândri de ce au realizat ei? Oare ăştia ce povestesc, când îi întreaba cineva ce chestii grozave au făcut în viaţa lor?!…

 

Că io am nişte mii de poveşti, toate cu şi despre oameni cărora le-am fost de folos sau de la care am învăţat, cel mai mult si mai consecvent, să fiu om bun, drept şi muncitor. Pozele sunt din Irak, unde am realizat un film despre soldaţii români, care a fost şi premiat de APTR şi de care-s tare mândră. A fost şi primul meu film ca operator.

 

Şi a fost şi prima mea întâlnire reală cu moartea. Mânca-mi-aş gura mea de "divă", că am strâns tare multe poveşti în bocanci şi cizme de cauciuc…..:))))", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Comentarii Facebook