Miercuri 24 Aprilie

Mergi GRATIS la cea mai inedită sală din Cluj, Liberty Fitness! Înscrie-te la concurs pentru abonamente nelimitate

 

O nouă sală de fitness se deschide astazi, 16 februarie, în Cluj-Napoca, în cadrul complexului imobiliar Liberty Technology Park Cluj, pe strada Gării, nr 21. Liberty Fitness va fi este deschisă între 7:00 și 22:00 de luni până vineri și între 10:00 și 14:00 sâmbăta și duminica.

 

Noua sală vine cu un concept inedit: mergi la sală timp de un an, de cel puțin  12 ori/lună, și ești răsplătit pentru perseverența ta cu banii înapoi pe două luni. 

 

Ca să vă convingeți, mergeți la început GRATIS, timp de o lună.

 

Liberty Fitness oferă cinci abonamente cu acces nelimitat la sală, primilor cinci cititori care vor aduna cele mai multe like-uri la o postare pe pagina STIRI de CLUJ- afacere locală. Ce trebuie să faceți?

 

1. postați o fotografie pe pagina de facebook STIRI de CLUJ- afacere locală, in care sa faceți orice fel de sport

2. Puneti-vă prietenii să vă voteze poza

3. Trimite-ți link-ul pozei si datele Dvs de contact pe adresa evenimente@stiridecluj.com până in data de 27 februarie 2015, ora 18.00. 

 

Atenție! E-mail-urile trimise după această oră nu vor fi luate in considerare!

 

Câștigătorii vor fi anunțați in data de 28 februarie 2015. 

 

 

Cu o suprafață de peste 150 metri pătrați, Liberty Fitness reunește aparate moderne și instructori cu numeroși ani de experiență în domeniu și participări la concursuri naționale de fitness. Fie că vrei să slăbești, să îți crești masa musculară sau să antrenezi diferite grupe de mușchi, instructorii îți pot oferi sfaturi despre exercițiile pe care să le practici pentru a obține rezultatele pe care le dorești.

 

În sală se pot face și antrenamente cardio, iar companiile pot solicita abonamente corporate, personalizate nevoilor angajaților.

 

Andrei Homorodean, fondatorul Liberty Fitness spune despre conceptul sălii că „singura competiție e cu tine, iar tu trebuie să te autodepășești. De aici a pornit ideea abonamentelor challenge. În plus, am vrut să creez un spațiu în care antrenamentul cu un antrenor personal și sfaturile nutriționale să fie accesibile și să devină o regulă, pentru că este cel mai eficient mod de a obține rezultate durabile”.

 

La sală poți să afli și ce trebuie să mănânci pentru cele mai bune rezultate. Doritorii vor putea obține și sfaturi despre alimentație de la nutriționista Lorena Someșan. Ea va realiza consultații personalizate, prin care va evidenția alimentele care ajută la slăbit sau creșterea masei de musculare.

 

Studiile urmate de nutriționista Lorena Someșan includ cursul de licență și programe de masterat în nutriție și dietetică. În prezent, oferă consultații de nutriție în cadrul a două policlinici private din Bistrița și Cluj-Napoca și ca ambasador Food Revolution by Jamie Oliver, este implicată în diferite proiecte de educare alimentară.

 

Sala poate fi găsită în cadrul complexului imobiliar Liberty Technology Park Cluj, pe strada Gării, nr 21, Cluj-Napoca. Programul și costul abonamentelor pot fi găsite la www.libertyfitnesscluj.ro. 

Comentarii Facebook