Membrii Academiei de Stiinte din Anglia recomanda ONU sa faca pregatiri pentru intalnirea cu civilizatiile extraterestre

Reprezentantii Academiei au recomandat ONU sa infiinteze o structura care sa se ocupe de stabilirea detaliilor legate de prima intalnire cu civilizatiile extraterestre.

 

Specialistii Academiei de Stiinte din Anglia au publicat un studiu in Philosophical Transactions of the Royal Society Academy in care vorbesc despre existenta civilizatiilor extraterestre. Ei estimeaza, pe baza unor calcule facute de astronomul Frank Drake in 1960, ca numarul civilizatiilor extraterestre poate ajunge la o suta.

 

"In baza cunoscutei ecuatii Drake, care ajuta la determinarea numarului de civilizatii din galaxie si posibilitatea venirii in contact cu ele, putem spune ca, in fiecare moment, in Univers, exista intre 10 si 100 de civilizatii extraterestre", a declarat dr. Martin Dominik, profesor la St. Andrews University.

 

Speciliastii au recomandat ONU constituirea unei agentii care sa se ocupe de punerea la punct a detaliilor legate de prima intalnire cu civilizatiile extraterestre.

Comentarii Facebook