Florin Piersic: M-au oprit multi pe strada sa ma intrebe daca cinematograful Republica e al meu! - VIDEO

 

Florin Piersic sustine ca de cand s-a aflat ca cinematograful Republica ii va purta numele "foarte multa lume m-a oprit sa ma intrebe daca e cinematograful meu. Vezi ce film ar vrea marele actor sa ruleze in 27 ianuarie la deschiderea oficiala.

 

Florin Piersic a fost primit de Sorin Apostu la ora 13.30

 

"Sunt foarte emotionat de ideea ca cinematograful Republica se va numi Florin Piersic. Pentru mine e un mare cadou pentru ca atunci cand domnul primar Sorin Apostu mi-a spus: 'Uite-te noi ne-am gandit ca tu sa porti numele acestui cinematograf' si l-am intrebat: 'De ce s-a gandit la mine?' si mi-a spus: 'Chiar eu cand eram student si eram foarte fericit ca Florin Piersic e actorul nostru'", a spus Florin Piersic.

"Va atrag atentia asupra unui lucru. Foarte multa lume m-a oprit sa ma intrebe daca e cinematograful meu. Nu e al meu , e al statului al primariei. Decat ca am numele ala sus. Daca dumneavoastra credeti ca puteti intra pe gratis la cinematograful care se cheama Florin Piersic va inselati. Va rog foarte multi sa ma credeti ca pe cativa va bag eu asa cum am sa pot, dar nu e al meu nu am niciun fel de folos pecuniar", a mai spus Piersic.

Marele actor a declarat ca ar vrea sa vada un film din seria cu Margelatu, "Colierul de Turcoaze", sau "filmul de la 30 de ani, macar un act sau doua din 'De-as fi Harap Alb'. Mi-ar placea o secventa din 'Haiducii lui sapte cai' sau din 'Aventuri la Marea Neagra'".

Sorin Apostu a declarat i-ar placea oricare din filmele din seria cu Margelatu, pe care de altfel le are si in colectia personala.

 

Inaugurarea cinematografului Florin Piersic va fi facuta in 27 ianuarie, de ziua actorului, la ora 10.00. Dupa-masa, de la ora 18.00, Florin Piersic va urca pe scena Casei de Cultura a Studentilor Cluj unde va juca piesa de teatru "Straini in noapte" alaturi de Medeea Marinescu.

 

Comentarii Facebook