Mărturisirea lui Dan Negru: ”Sunt un bou împăcat cu mine”


Dan Negru a mărturisit că nu este adeptul promovării unor produse pe rețelele de socializare, cum obișnuiesc să facă multe vedete pentru a-și rotunji veniturile, și chiar a povestit că îi este reproșat acest lucru de multe ori.

"'Esti bou'. Un coleg de breasla mi-a spus-o in fata... Dar sunt un bou impacat cu mine si asta conteaza... Mi s-au propus bani ca sa promovez o campanie aici, pe Facebook... Campania era la niste obiecte folositoare prin bucatarie si banii erau vreo 700 de euro pe luna, pana in vara... Am refuzat... Am refuzat sa ma asociez in toti anii astia cu orice campanie publicitara si am pierdut astfel sume zdravene, nu doar 700 de euro", a scris Dan Negru pe Facebook

Prezentatorul TV susține că acesta primea oferte de acest gen încă de acum 14 ani, însă a refuzat de fiecare dată, în ciuda faptului că i se ofereau foarte mulți bani.

"Colegul meu de breasla mi-a amintit de oferta pe care am primit-o cand Ciao Darwin era cel mai urmarit show TV al momentului si mi s-a propus sa pozez in niste farmacii cu cateva medicamente in mana, contra unor sume zdravene de bani... 'Boule, mai tii minte?', mi-a spus. Totusi, sunt un bou impacat cu mine. Si asta conteaza cel mai mult. Oricat de mare e boul din tine, impaca-te cu el...", a conchis Dan Negru.

Comentarii Facebook