Marica implicat într-un scandal cu altă femeie, după episodul rușinos de la Cluj


Ciprian Marica este implicat într-un nou scandal, fiind acuza că hărțuiește o femeie din București.

Georgeta, o femeie care locuiește în Capitală, și a spus că fostul fotbalist o hărțuiește încă din 2017 ca să își vândă casa, deranjat fiind de faptul că el locuiește la parter, iar ea la etajul unu.

Se pare că Marica i-a pus femeii casa la vânzare, pentru că aceasta ar fi refuzat să plece. Mai mult, femeia susține că ex-atacantul și-ar fi pus un amic “foarte periculos” să închirieze apartamentul pe care îl deține la parter, doar pentru a-i face probleme.

Domnul Ciprian Marica fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinuu să îi vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeles, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane”, a spus Georgeta, la “Acces Direct”.

Mi-a pus casa în vânzare. Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai spus femeia.

Ciprian Marica a reacționat și a spus că totul este o înscenare.

A stat vreodată de vorbă cu mine? Mă cunoaște din altă parte decât de la televizor? Care e speța că eu nu sunt implicat în chestia asta. Acum jumătate de oră l-am sunat pe tata să văd de ce e vorba. Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna, nu știu despre ce e vorba. E o problemă a părinților mei care nu cred că e de ordinul televizorului, ce treabă are cu mine?”, a spus și Ciprian Marica.

Au trecut doi ani de când un banal ”prosop” înfășurat în jurul taliei unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români a devenit vedetă în mediul online. 

Potrivit informațiilor apărute, la acea vreme, în presa locală, fotbalistul a avut o aventură cu nimeni alta decât soția prietenului său, iar înregistrarea video surprindea momentul în care cel înșelat îi confrunta pe cei doi. Cu toate că video-ul a fost dat publicității, sub protecția anonimatului, acum aproape 12 luni, se pare că incidentul ar fi avut loc undeva în anul 2019. Scandalul iscat a fost uriaș, Ciprian Marica ajungând chiar să depună o plângere la Poliție, pentru violarea vieții private, în încercarea de a descoperi cine încercase, de fapt, să îi facă rău. Apele păreau că se linișteau, câteva săptămâni mai târziu, când sportivul posta un mesaj, pe paginile sale de social media, în care își recunoștea greșeala și își cerea scuze familie și în special iubitei sale, Ioana.

Comentarii Facebook