Marcel Iureș a povestit la Cluj că era să fie mâncat de lupi în Mănăștur

 

Actorul Marcel Iureș a dezvăluit joi seara, în cadrul spectacolului ”Leul Singuratic”, organizat la Casa de Cultură a Studenților, în cadrul unei ediții speciale a Berăriei Culturale, că era să fie mâncat de lupi, pe vremea când a fost actor la Naționalul clujean.

 

După ce dormisem câteva luni pe birourile directorilor teatrului, mi-au dat o garsonieră în zona ”La lupi”, a relatat marele actor.

 

Chestionat de moderatorul Ion Novăcescu asupra localizării zonei, Iureș a spus că era în Mănăștur, la limita pădurii Făget. ”Se numea așa pentru că veneau lupii iarna. Serios! Era să mă mănânce. Știți, mai rămâneam seara la o pălincă, prin oraș, până se terminau toate autobuzele. Ei bine, luam taxiul și când ajungeam la scara blocului mă așteptau. Le sticlea ochii-n noapte. Iar eu săream din taxiu și... țuști în scara blocului”, a mai povestit Marcel Iureș.

 

Sala s-a amuzat când moderatorul Ion Novăcescu i-a spus lui Iureș: ”Ați avut noroc că erau lupi ardelenești”, la care îndrăgitul actor a spus: ”Da, clar! Cert e că erau calmi. Mă așteptau liniștiți”.

 

 

Marcel Iureș a făcut aceste mărturisiri despre viața sa în cadrul acestui spectacol original, conceput de Ion Novăcescu, care i-a reunit pe aceeași scenă și pe Emeric Imre și trupa sa, dar și pe tinerii artiști Dana și Mihail.

 

Prezentator a fost Florin Otrocol. Evenimentul ”Leul Singuratic - Mărturisiri despre viață și iubire” a fost posibil datorită politicii publice a Municipalității clujene, în cadrul Programului ”Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”. 

 

 

Acesta a fost un eveniment marca Fabrica de Lideri, de promovare a tinerilor talentați din Cluj Napoca, în cadrul Programului ”Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”.

 

 

Foto: Nicu Cherciu

Comentarii Facebook