Madonna a reușit să intre în clubul miliardarilor


Madonna a reușit să își confirme statutul de ”regină a muzicii pop” prin averea cumulată de-a lungul carierei. Celebra cântăreață a reușt de curând să între în sfera restrânsă a persoanelor care au o avere de peste 1 miliard de dolari.

Madonna avea deja de mulţi ani o avere estimată la câteva sute de milioane de dolari şi se pare că a reuşit în cele din urmă să intre în acest grup elitist al persoanelor ale căror averi depăşesc 1 miliard de dolari, informează contactmusic.com.

Averea cântăreței era deja estimat la 700 de milioane de dolari, în urma turneului ”MDNA World Tour” care a încasări de 305 milioane de dolari din vânzările de bilete, 75 milioane de dolari din vânzările de obiecte conexe şi alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale şi din vânzările de DVD-uri.

Potrivit publicației Women's Wear Daily, Madonna a reușit să depășească pragul de 1 milard cu ajutorul investițiilor în lanţul de săli de fitness Hard Candy şi în băuturile răcoritoare cu nucă de cocos Vita Coco.

Comentarii Facebook