Allan Pease, ”Mr. Magnet” e la Cluj-Napoca! Cum să îi cucerim pe cei din jur și cum știm dacă cineva minte - VIDEO

 

Allan Pease, ”Mr. Magnet”, un cunoscut tranier în comunicarea nonverbală a susținut la Cluj-Napoca, miercuri, 27 martie, un seminar cu tema ”how to be a people magnet” (cum să fii un magnet de oameni).

 

Allan Pease a dat sfaturi pentru a ne îmbunătăți limbajul curpului, deosebit de important pentru a ne face plăcuți în rândul celor cu care intrăm în contact. 

 

Limbajul corpului reprezintă între 60 și 80 % din impactul pe care îl avem asupra altora. Lucruri ca atinsul nasului, scărpinatul în cap ne arată că oameni cu care ne întâlnim nu spun adevărul și ne mint. Cei care își ating foarte mult capul nu sunt onești. Eu îi învăț pe oameni să se uite după contradicții din comportamentul celuilalt și să afle astfel dacă oamenii spun adevărul sau nu”, a spus Allan Pease.

 

Despre politicieni a afirmat că ”greșesc când nu cer sfatul unui profesionist, care să le arate cum să se prezinte la televizor. Cei care vin din țări foste comuniste arată încă degetul sau pumnul când vorbesc, încercând să convingă populația. E ca și cum ai spune ”Te iubesc!” și să arăți pumnul. Nimeni nu crede așa ceva. Noi îi învățăm că trebuie să își arate mâinile, să zâmbească, să dea din cap și să fie agreabili, pentru că votăm acum pe oamenii care ne plac”. 

 

Allan Pease a catalogat și poporul român, împărțindu-l în două. ”Românii sunt greu de observat. Aveți vârstnicii, care au semnale corporale foarte controlate. Par suparați sau triști, dar de fapt își maschează opiniile pentru că în perioada comunistă asta făceau. Apoi este generația tânără, de sub 30 de ani, care, dacă nu ai ști din ce țară vin, ai crede că sunt americani. Limbajul trupului lor este ca și cel din filme și de pe internet. 

 

Trebuie să zâmbiți să vă țineți capul sus pentru că viitorul este de a-i convinge pe ceilalți sp facă afaceri aici”, a mai explicat Allan Pease.  

Comentarii Facebook