Lovitură grea pentru Pro TV. Mihaela Rădulescu a intrat deja în atenția CNA pentru ieșirile sale



Noua jurată a emisiunii-concurs ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu, a intrat deja în atenția Consiliului Național al Audiovizualului pentru scenele fără inhibiții pe care aceasta le-a făcut în timpul show-ului.

Astfel, Pro TV riscă o amendă de până la 100.000 lei.

Președintele CNA, Laura Georgescu, a confirmat, pentru “ring”, că ieri avea deja înregistrate şase sesizări despre comportamentul Mihaelei Rădulescu la “Românii au talent”.

Mai mult, Georgescu a lăsat de înţeles că ProTV a călcat pe bec de două ori, difuzând reluarea show-ului sâmbătă, la o oră şi mai accesibilă minorilor.

Până acum, CNA a primit şase sesizări privind emisiunea «Românii au talent», de la ProTV, pentru afirmaţiile Mihaelei Rădulescu despre kilogramele în plus ale unei concurente. Pe subiectul cu dansul în făină n-am primit deocamdată nicio seziare. Personal, am vizionat în reluare emisiunea (n.r. – sâmbătă, în intervalul 16.10-19.00), redifuzare care a inclus şi secvenţele la care facem referire. În cazul reluării ne putem autosesiza şi vom discuta în consiliu, în şedinţă publică, în două-trei săptămâni, cât durează procedura. Mi-e greu să încadrez secvenţa cu făina, nu ştiu care va fi percepţia consiliului. Se vor viziona secvenţele în şedinţă. Nu e deontologic să-mi expun părerea personală înaintea votului CNA”, a declarat Laura Georgescu pentru Ring.

Comentarii Facebook