Miercuri 24 Aprilie

Filmare de acum 13 ani, din clubul Obsession! Discoteca a scris istorie și a fost în topuri - VIDEO


Discoteca Obsession a rămas în mintea multora drept cea mai tare din Cluj și Transilvania. Amplasată lângă campusul studențesc Observator, clubul Obsession atrăgea ca un magnet tinerii amatori de distracție, de luni până duminică.

Clubul a fost deschis de omul de afaceri Istvan Lang, care l-a pierdut din cauza unor datorii, la pachet cu Kharma Emotion Couture.

Care a fost cea mai ”tare” discotecă sau club din Cluj? Imagini de la discoteca Atlantic, Mănăștur - VIDEO

După ce a fost închis, în locul clubului Obsession s-a deschis Noa, deținut de patronul sălilor de jocuri de noroc SEVEN, Joszef Kalman.

Clubul Obsession a fost inclus într-un top al celor mai bune localuri din lume

Clubul Obsession a fost inclus, în 2013, în  Top 100 al celor mai bune localuri de gen din lume, clasament făcut de publicaţia online DJ Mag.

Obsession a ocupat poziția 36 în top. ”Clubul Obsession are o capacitate de 1.800 de locuri. Mai degrabă un loc de petrecere cu mai multe destinaţii decât un spaţiu destinat strict muzicii dance, cu reprezentații exclusiviste ale celor de la The Chippendales, Obsession i-a avut cap de afiş pe celebrii Tiësto, James Zabiela şi Hernan Cattaneo. Este un loc foarte activ în materie de muzică electronică, de care fanii se pot bucura departe de capitala Bucureşti”, scriau cei de la DJ Mag.

Clubul Midi ocupa poziția 26 în topul respectiv. De asemenea, alte două cluburi aflate în top erau din București. Pe poziţia a 77-a se află Studio Martin, iar pe locul 94 este Kristal Glam Club.

Comentarii Facebook