Lidia Buble a plâns pe internet. Ce confesiune emoționantă le-a făcut fanilor, printre lacrimi - FOTO


Lidia Buble nu și-a putut înfrâna lacrimile ce au dat năvală pe obrajii ei pe internet, în fața fanilor.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a deschis mai mult ca oricând, sufletește, și a făcut o confesiune emoționantă ce, cu siguranță, i-a impresionat pe internauți.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi

Lidia Buble a ajuns din nou în centrul atenției, dar nu din cauza unei piese, ci din vina unei confesiuni sincere, din suflet. Astfel, în urmă cu câteva ore, fosta iubită a lui Răzvan Simion a fost mai sinceră ca niciodată cu fanii ei și chiar a plâns în fața lor, dezvăluindu-le un aspect intim legat de familia ei.

Lidia Buble a plâns pe InstaStory, însă nu din tristețe, ci de fericire, fiind extrem de mândră de nepoțelul ei, Isaac. Vedeta s-a arătat foarte impresionată de gestul micuțului făcut pentru mama lui, Estera, acesta oferindu-i un cadou special: niște versuri emoționantă, dar și o fotografie cu el.

Cântăreața a mărturisit că îl iubește pe fiul surorii sale, exact ca pe copilul ei, transmițându-i totodată acesteia că este cea mai norocoasă mamă din lume

Vai, Esi, deci eu mot! Ce ai primit de la Isaac! Mor, efectiv mor. Vai...Deci copilul ăsta, dacă era al meu, eu nu știu...Oricum e ca și al meu. Deci esti cea mai norocoasă mămică de pe pământ”, a spus Lidia Buble pe contul ei de instagram, cu ochii în lacrimi.

fgh.jpg

Cântăreața a dezvăluit adevărul despre operațiile estetice

Avându-i în vederea frumusețea ieșită din comun, mulți s-au întrebat dacă Lidia Buble doar a moștenit-o de la familie ei sau a apelat și la ajutorul medicilor. Ei bine, în urmă cu ceva vreme, vedeta a dezvăluit misterul și a mărturisit că nu are nicio operație estetică. Ba mai mult, printre altele, cântăreața a transmis că e mulțumită de forma nasului ei și că nu-i plac sânii mari.

Nu am nici o operație estetică. Nimic. Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Îmi dă o senzualitate aparte, l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi. Mie nu mi-ar plăcea să îi am mai mari. Nu-mi plac sânii mari”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Lidia Buble pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook