Legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Cum a ajuns celebra artistă să poarte rochiile făcute de româncă


Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale femei din showbizul românesc, cunoscând o ascensiune uluitoare după ce și-a lansat propria emisiune în mediul online. Și lucrurile au mers mult mai departe, pentru că ea a ajuns să se facă cunoscută și peste hotare. Iată legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit totul.

Legătura nebănuită dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez

O postare de-a Danei Budeanu, în care una dintre gemenele sale apărea alături de Jennifer Lopez, a stârnit numeroase reacții în mediul online. Cum lumea este curioasă să afle care este legătura dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez, creatoarea de modă a ales să elucideze acest mister. Vedeta a reușit să se facă remarcată chiar și în SUA, în urmă cu mai mult timp.

Ei bine, Dana Budeanu a intrat în direct din concediu în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, povestindu-i lui Mihai Gâdea cum a întâlnit-o pe Jennifer Lopez și cum aceasta a ales să poarte creații ale sale. Se pare că cele două vedete au o cunoștință comună, pe faimoasa Anastasia Soare, cea supranumită și „Regina sprâncenelor” și cea care deține faimosul brand internațional „Anastasia Beverly Hills”.

Cum a ajuns celebra artistă să poarte rochiile făcute de româncă

Dincolo de un simplu salut și câteva impresii schimbate, se pare că Dana Budeanu a reușit să o impresioneze pe artista de peste Ocean cu creațiilor sale. Astfel, artista a ajuns să poate una dintre rochiile confecționate în atelierul vedetei la un eveniment de mare anvergură.

Totul s-a întâmplat la prezentarea de modă Chanel, din cadrul Festivalului Modei de la Paris 2012, atunci când Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochiță albă semnată Dana Budeanu. Și nu a fost nimic aranjat în prealabil, ci asta a fost alegerea artista în urmă cu câțiva ani.

Legatura-nebanuita-dintre-Dana-Budeanu-si-Jennifer-Lopez-1-682x1024.jpg

Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost și întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia și când chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată.

În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Chanel și toată lumea a crezut că este rochie Chanel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța”, a declarat Dana Budeanu.

„Dressed to impress”, spuneau scurt și la obiect editorii de fashion ai tabloidului „The Sun”, care au subliniat că Jennifer a arătat uimitor într-o rochiță albă, scurtă, la care a asortat o pereche de stiletto negri și o geantă Chanel.


Comentarii Facebook