Laura Andresan a inspectat la Penitenciarul de la Gherla conditiile in care detinutii fac sex


Laura Andresan a inspectat la Penitenciarul de la Gherla conditiile in care detinutii fac sex si s-a declarat multumita de ce a gasit. Vedeta porno a vizitat camerele amenajate special pentru vizitele intime.

"Am gasit in spatele gratiilor cateva camere cu o destinatie specifica. Si anume, camere pentru acordarea vizitei intime. Curioasa cum sunt am vrut sa le vad. Si mare mi-a fost surprinderea cand am gasit camere frumos aranjate cu lenjerie  de pat curata, televizor, cuptor cu microunde, baie separata cu cabine de dus, prosoape curate? Cam tot ce iti trebuie sa te simti bine alaturi de partenerul sexual", a povestit Laura Andresan pe blogul personal.

Cristian Muresan, seful sectorului Vizite din cadrul Penitenciarului Gherla, a lamurit-o pe Laura Andresan in privinta procedurilor pe care un detinut trebuie sa le respecte pentru a beneficia de o vizita intima.

"Detinutii condamnati definitiv si inclusi in regimul de executare a pedepsei, si care nu sunt cercetati intr-o alta cauza pe rol, au dreptul o data la trei luni la o vizita intima. Cei casatoriti sau cei care dau o declaratia pe propria raspundere ca traiesc intr-o relatie de concubinaj stabila pot solicita astfel de vizite. Practic partenerul liber vine la Penitenciar si isi intalneste, sotul, iubitul intr-un cadru intim", a povestit Muresan.

In mod normal, vizitele intime in penitenciarul de la Gherla dureaza 2 ore, dar Laura Andresan a aflat ca exista si program prelungit, pentru cuplurile care s-au casatorit in penitenciar.

"Avem si vizite intime de 48 de ore. De acestea beneficiaza cuplurile care  s-au casatorit in Penitenciar. Sunt detinuti care s-au casatorit aici cu partenerul din libertate. Ei pot solicita in decursul primei luni de la incheierea casatoriei, vizita intima de doua zile. In plus, cuplul casatorit in Penitenciar are dreptul la o vizita intima lunara de doua ore in primul an de casnicie, nu o data la trei luni cum este cazul celor casatoriti in libertate sau care declara pe propria raspundere ca au o relatie de concubinaj serioasa", a mai adaugat Muresan Cristian, seful sectorului Vizite.

Laura Andresan a mai aflat ca detinutii sunt protejati si de bolile cu transmitere sexuala si primesc prezervative. Cei inchisi la Gherla primesc si consiliere inainte unei vizite inime din partea psihologului din penitenciar.

"Le este frica ca nu o sa faca fata din punct de vedere sexual, si mai mult colegii de camere stiu ca o sa mearga la vizite conjugale si pun un fel de presiune pe ei. Noi incercam sa vorbim cu ei sa le explicam ca se intalnesc cu partenerii iubiti, si ca nu trebuie sa existe temeri, ci sa se bucure de moment. Mai sunt si detinuti care au probleme de identitate sexuala si prin terapie psihologica incercam sa ii scoatem din starea de confuzie in care sunt", a povestit psihologul Monica Bocsan.

In 2010, la Penitenciarul de la Gherla s-au acordat 134 de vizite intime de doua ore si patru de 48 de ore.

Comentarii Facebook