La 40 de ani, goala în Playboy pentru a 7-a oară

 

Actriţa Jenny McCarthy s-a dezbrăcat încă o dată pentru Playboy, apărând pentru cea de-a şaptea oară goală în revista pentru bărbaţi.


Jenny a pozat goală cu doar câteva luni înainte de a împlini 40 de ani. "Sunt foarte mândră de ea", spune vedeta, citată de revista People. "Sunt poze frumoase, foarte stilate. Ar putea să apară în revista W, sunt foarte elegante".


Prima apariţie în revista Playboy a fost în urmă cu aproape 20 de ani, în 1993, când a fost numită Playmate-ul anului imediat şi a apărut în alte şase pictoriale şi pe cinci coperţi alte revistei.


Vedeta susţine că nu a fost deloc greu să se pregătească pentru şedinţa foto: "Ce-mi place la Playboy e că nu au adoptat lookul anorexic. Femeile sunt voluptuoase. Aşa că n-am vrut să ţin dietă, am vrut doar să mă tonifiez", a spus pentru People


"Momentul ăsta din viaţa mea e cel mai bun din punct de vedere sexual. Orgasmele sunt cu mult mai bune. Mă simt de 1 milion de ori mai sexy, iar asta se vede în pictorial", a spus McCarthy, iubita mijlocaşului Brian Urlacher.

 


Comentarii Facebook