Kate Middleton, logodnica printului William, ar putea purta o rochie de mireasa facuta in Maramures - VIDEO

Kate Middleton, logodnica printului William al Marii Britanii, este la un pas sa poarte la nunta o rochie facuta in Maramures.

Desginerul Lorand Coza din Baia Mare isi va prezenta rochia la Bucuresti, in cadrul concursului de creatie "Rochia lui Kate Middleton".

Creatia baimareanului a prins forma actuala dupa 6 luni de munca si are 85 de kilograme. Lorand a folosit un kilometru de tul, 3 metri de matase, iar rochia este montata pe o structura de cercuri, anunta realitatea.net.

Trena are 6 metri lungime si pe rochie au fost amplasati 1.500 de trandafiri.

"Rochia porneste cu niste boboci discreti care, treptat se destrama si ajung sa fie niste trandafiri foarte mari, dupa cum se vede aici, in partea asta rochiei", a afirmat stilistul.

Rochia este evaluata la 6.000 de euro, dar designerul din Baia Mare spune ca i-o face cadou gratis logodnicei printului William, daca aceasta o poarta la nunta.

Concursul de creatie "Rochia lui Kate Middletorn" este organizat de o asociatie din Bucuresti, iar schitele adunate de la designerii romani vor fi trimise familiei regale pe 14 februarie, de Ziua indragostitilor.

Comentarii Facebook