Kamelia ii provoaca pe DJ la un concurs de remixuri. Vezi aici despre ce e vorba


Kamelia lanseaza un concurs de remixuri pentru DJ oficiali sau amatori. Doritorii trebuie sa realizeze un remix la piesa Kameliei, "Prima Oara" si sa-l trimita pana in 19 decembrie la adresa de email kameliaremix@gmail.com.

"Intre 19-23 decembrie juriul va alege cele mai bune 5 remixuri care vor fi postate pe pagina de Facebook a cantaretei. Weekend-ul de Craciun va fi proba de foc a celor 5 finalisti, cand remixurile vor face turul Romaniei, in cele mai mari cluburi. Juriul va analiza feedback-ul primit din tara si in functie de reactiile publicului. Remixul castigator va fi desemnat in urma like-urilor de pe Facebook 50% si votul juriului 50%", afirma organizatorii concursului. Marele castigator va fi anuntat in 30 decembrie.

Castigatorului i se va include remix-ul pe primul material discografic Kamelia si va face o sedinta foto impreuna cu cantareata pentru lansarea oficiala a remixului. De asemenea castigatorul va beneficia de promovarea remix-ului pe toate canalele de comunicare ale Kameliei si ale lui George Hora, Youtube, Facebook, Twitter si Myspace.

Din juriu vor face parte Kamelia, George Hora, DJ Andi de la radio 21, DJ Marius Onuc de la ProFM, Olix de la Kiss FM si Adi Mihaila de la Radio Zu.

Comentarii Facebook