Miercuri 8 Februarie

Kaiser Chiefs explică de ce nu mai vin la Peninsula: Sperăm să revenim în 2014


Britanicii de la Kaise Chiefs au explicat de ce nu vor mai concerta în cadrul Festivalului Peninsula de la Cluj din data de 18 iulie.

"Kaiser Chiefs le cer iertare fanilor care sperau să îi vadă la Festivalul Peninsula, pe data de 18 iulie. Din cauza nerespectării unor detalii contractuale din partea organizatorului acestui eveniment şi a problemelor de comunicare, trupa a fost obligată să îşi anunţe retragerea de la acest festival. Kaiser Chiefs speră să concerteze în România cândva în 2014", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al formaţiei britanice.

Organizatori de la Peninsula au precizat că vor fi anulate concertele celor de la Kaiser Chiefs și Dragonforce, doi headlineri ai festivalului, din cauza unui "potenţial sponsor care nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare către organizatorii Peninsula".

Organizatorii au mai preciazat că posesorii de bilete de o zi pentru zilele de 18, respectiv 19 iulie vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului, iar abonamentele nu pot fi returnate.

Comentarii Facebook