Jumătate din locuitorii din Cluj-Napoca au făcut cumpărături la Iulius Mall Cluj în 2 zile - FOTO

 

Circa 200.000 de clujeni au petrecut la Iulius Mall Cluj week-end -ul cu reduceri și promoții.

 

Punctul culminant a fost sâmbătă, 9 noiembrie 2013, atunci când pasionaţii de shopping au petrecut până târziu, îmbogăţindu-şi garderoba cu articole vestimentare în tendinţe, la preţuri de nerefuzat, şi distrându-se pe muzica lui Smiley şi a Andreei Bănică.

 

În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, Iulius Mall şi-a răsfăţat clienţii cu prezentări de modă oferite de brandurile: Damat Tween, Il Passo, Lee Cooper, Motivi, Soleil Sucre, Springfield şi Time Out. În plus, clienţii care au vizitat Fashion Corner-ul special amenajat au beneficiat de şedinţe de make-up şi hair-styling gratuite.

 

Insomniacii îndrăgostiţi de cumpărături au dansat pe hiturile lui Smiley şi au fost vrăjiţi de farmecul Andreei Bănică. De asemenea, îndrăgita trupă clujeană The Remakers a susţinut un recital antrenant, care a adus bună dispoziţie publicului. Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută şi de simpaticul prezentator Cătălin Măruţă. 

 

Brandurile din Iulius Mall au intrat în joc şi au propus promoţii de până la 70%, dar şi colecţii pentru noul sezon. „Suntem încântaţi că şi cea de-a şasea ediţie a evenimentului «Veniţi la Miezul Nopţii» s-a bucurat de un succes foarte mare. Clujenii au ales şi în acest an să combine sesiunile de shopping nocturne cu un program artistic special, pe care l-am pregătit pentru a le răsplăti fidelitatea faţă de brandurile Iulius Mall”, a declarat Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

 

Întreaga noapte de 9 noiembrie a fost condimentată cu sute de premii. Cinci dintre clienţii Iulius Mall au plecat câştigători de la petrecerea cumpărăturilor avantajoase, fiind răsplătiţi cu câte un iPhone 5S. Lorant Sasz, Ciprian Cioruţa, Alin Cătălin Tătar, Zoltan Bota şi Ioan Sebastian Baciu sunt cei care au petrecut „Noaptea Reducerilor Vedetă” cu un gadget nou.

 

Tot în seara de 9 noiembrie a fost desemnat şi câştigătorul concursului online „Stil de vedetă”. Internauţii au reprodus coafurile, machiajele şi ţinutele de pe blog.iuliusmall.com şi au postat fotografiile prin instagram.com/iuliusmallcluj. Carmen Teodora Lupu a fost premiată, prin tragere la sorţi, cu un make-over complet, oferit de Gett’s Color Bar, şi o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei.

Comentarii Facebook