Ce dietă urmează Rihanna pentru a arăta perfect

 

Rihanna ține o dietă specială, care o ajută să arate perfect de fiecare dată.

 

Vedeta urmează dieta lui Pasternak, care prevede obligatoriu cinci mese pe zi alcatuite din mancaruri care contin nu mai mult de cinci ingrediente sau al caror timp de preparare sau gatire nu este mai mare de 5 minute. Într-una din zilele săptămânii poti sa ”trisezi” si sa mananci orice doresti.

 

De asemenea, trebuie urmat și un program de fitness care consta in cinci zile de antrenament fizic. Fiecare exercitiu dureaza cinci minute si in total sunt... (da, ai ghicit!) cinci exercitii. Rihanna face spinning, jogging stationar si sarituri pentru antrenamentul cardio. Ea a ales aceste exercitii simple din cauza programului haotic, fiind adesea nevoita sa le faca in camera de hotel sau chiar inainte de un concert, in culise, conform divahair.ro.

 

Nutritionistii sunt de acord ca aceasta dieta este sanatoasa si mai usor de respectat decat altele.

 

Alimentele integrate in dieta Rihannei au un indice glicemic scazut. Acesta este un parametru dupa care sunt clasificate mancarurile, in functie de capacitatea lor de a influenta nivelul zaharurilor din sange dupa ce ai mancat. Indicele glicemic este foarte important in procesul de slabire. Alimentele care au un indice glicemic scazut ajuta la reglarea nivelului de insulina pe care corpul nostru il produce dupa fiecare masa. Apetitul si foamea sunt reglate de cantitatea de insulina.

 

Daca nivelul de insulina este foarte ridicat in timpul unei mese, el va scadea dramatic in urmatoarele ore, cauzand o senzatie puternica de foame.

 

Ce mănâncă vedeta:

 

Dimineata: 

- albusuri de ou

- ananas

- apa calda cu lamaie

 

Pranz:

- peste

- cartofi

 

Gustari:

- batoane de cereale dietetice

- biscuiti sarati

- struguri

- oleaginoase

 

Cina:

- peste

- omleta cu ciuperci

- salata verde

 


Comentarii Facebook