Jojo a divorțat în mare secret. VEZI cum își motivează gestul

 

Jojo a divorțat de soțul ei Ionuț Grama, încă de acum 3 luni, dar informația a fost ținută secret.

 

Jojo a scris o scrisoare pe Facebook în care explică întreaga situație. ”Dragii mei prieteni! Informaţia privind divorţul dintre mine şi Ionuţ este adevărată. Ceea ce trebuie să adaug este că despărţirea dintre noi a avut loc în urmă cu mai mult timp. Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul. Respectul şi prietenia mea pentru Ionuţ mă obligă să fac această menţiune astăzi, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect. Respectul şi prietenia mea pentru voi, prietenii mei, m-au determinat să aduc aceste clarificări. Nu voi mai face nicio altă declarație despre acest subiect pentru că vreau sa-mi protejez atât copilul, cât și pe tatăl lui. Vă mulțumesc pentru prietenia voastră necondiționată, Cătălina”, a scris Jojo, pe numele ei de fată Cătălina Ionescu. 

 

În ultima vreme, au avut o relaţie la distanţă. El îşi dorea foarte mult să aibă o funcţie importantă, la o firmă puternică din străinătate. A fost mai mult plecat, pentru că a avut cursuri de specializare. Din păcate, ea nu îşi doreşte să părăsească ţara, îi place foarte mult tot ce face aici”, a povestit un apropiat al cuplului pentru Click.

 

Cei doi au împreună un copil, care va fi crescut cel mai probabil de mamă. Fostul soț al lui Jojo este decis să urmeze o carieră în străinătate, urmând acolo diverse cursuri de specializare.

Comentarii Facebook