Jerry Seinfeld e cel mai bine plătit comediant din lume. Câte milioane primește pentru celebrul serial pe care l-a creat acum 26 ani



Jerry Seinfeld este cel mai bine plătit comediant din lume, potrivit unui top publicat recent de revista de specialitate Forbes.

Astfel, actorul în vârstă de 61 de ani a obținut venituri de 36 milioane de dolari, în perioada 1 iunie 2014-1 iunie 2015, din redifuzările celebrului serial ”Seinfeld”, pe care acesta l-a creat în 1989.

Mai mult, acesta obține venituri și din serialul său online "Comedians in Cars Getting Coffee".

Pe locul al doilea în clasamentul Forbes se află Kevin Hart, cu venituri de 28,5 milioane de dolari, în timp ce locul trei este ocupat de ventriloculTerry Fator, care a adunat 21,5 milioane de dolari din spectacolele sale din Las Vegas.

De asemenea, Jeff Dunham şi Russell Peters se află la egalitate pe locul al patrulea, cu venituri de 19 milioane de dolari.

Top 10 aeste completat de de Aziz Ansari (9,5 milioane de dolari), Louis C. K. (9 milioane de dolari), Gabriel Iglesias (8,5 milioane de dolari), John Bishop (8 milioane de dolari) şi Dave Chapelle (7,5 milioane de dolari).

Comentarii Facebook