Culiță Sterp, imagini emoționante cu fiul său. Acesta a ajuns acasă, după ce s-a născut la o clinică din Cluj



Culiță Sterp nu îți mai încape în piele de fericire de când a devenit tătic, iar imaginile cu fostul faimos de când și-a adus copilul acasă sunt cu adevărat emoționante.

Culiță Sterp a devenit tătic

În cel mai recent vlog postat, Culiță Sterp a făcut anunțul mult așteptat despre numele pe care îl poartă fiul său. Fostul Faimos a făcut această dezvăluire încă de când și-a adus bebelușul acasă de la maternitate.

Micuțul a fost așteptat ca un prinț de către toți membri familiei la locuința cântărețului unde i-au primit cu lacrimi în ochi.

Reacția mamei Geta când și-a strâns nepotul în brațe

Mama Geta a fost atât de emoționată încât atunci când și-a privit și și-a luat nepotul pentru prima dată în brațe, a izbucnit în plâns, spunând că seamănă leit cu Culiță atunci când era mic.

Mai mult, Culiță a pregătit și o surpriză pentru fiul lui, amenajând camera bebelușului cu numeroase baloane.

Puiul lui mama, e bine, dragostea mea...Îi pun o pălăriuță din aia de cioban să semene cu tine când erai mic...Dragoste, uite-l, să te mănânce mama. Vreau să-l țin numai în brațe că nu stă mama mult”, a spus mama Geta.

În ziua în care bebelușul a ajuns acasă, Culiță a dezvăluit familiei ce nume va purta micuțul: Milan. De asemenea, aceasta a explicat că înseamnă „cel mai iubit din popor”.

Știți cum îl cheamă? Sterp Milan! Înseamnă cel mai iubit din popor, cel care are milă”, a spus Culiță, adăugând că același nume îl poartă și un băiat al Shakirei și al lui Pique.

Fiul lui Culiță Sterp s-a născut pe 17 iunie la o clinică privată din Cluj-napoca. În acea zi, după venirea pe lume a micuțului, fostul Faimos a publicat cel mai emoționant mesaj pentru fiul său:

Astăzi, 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat. 4 kg și 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat.


Comentarii Facebook