JAZZ IN THE PARK 2015: Vezi care sunt primii artiști confirmați



Festvalul în aer liber Jazz in The Parc, ce aduce muzica live în centrul municipiului Cluj-Napoca, în Parcul Central, a ajuns la cea de-a treia ediție, care se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie.

În ediția din acest an, festivalul se va întinde pe toată suprafața parcului, însă vor fi organizate și concerte în alte trei locații.

„Este natural pentru un organizator de evenimente să-și dorească un proiect tot mai mare și mai complex. Pentru ediția a treia nu numai că vom folosi aproape în întregime Parcul Central, dar vom organiza concerte și în alte 3 locații din oraș. Din dorința de a nu suprapune prea multe activități, le-am dispus pe parcursul unei săptămâni întregi.”, a declarat directorul festivalului, Alin Vaida.

Parcul Central va avea 3 scene: Main Stage, pe aleea centrală a parcului, unde vor fi găzduite 12 concerte, Youth Stage, în spatele clădirii Casino, unde se va desfășura un concurs de muzică jazz și influențe și Chillout Stage, în zona de hamace, unde pe timpul zilei vor face atmosferă o serie de DJ.

Pe lângă zonele dedicate muzicii, festivalul va întâmpina clujenii cu numeroase activități și spații: expoziții de artă, spații pentru citit, un meeting point pentru bicicliști, o zonă de joacă pentru copii. De asemenea, Jazz in the Park va găzdui, ca și în anii precedenți, un mare târg de artizanat și terase ale celor mai tari localuri din Cluj.

O noutate pentru 2015 este parteneriatul cu Bookfest, în urma căruia ediția estivală a târgului de carte va fi găzduită la Jazz in the Park.

Organizatorii au anunțat și primii invitați confirmați pentru scena principală din Parcul Central, unde accesul va fi gratuit: Hilde Louise Asbjørnsen, Tango with Lions, Tiptil și Sebastian Spanache Trio.

Comentarii Facebook