Jador, supărat pe femeile din preajma lui: „Am început să le vorbesc fetelor din Biblie. Care crezi că a fost reacția lor”


Nu demult, Jador a fost invitat la podcastul Ilincăi Vandici, acolo unde a vorbit despre noile proiecte pe care urmează să le promoveze, dar și despre anumite întâmplări din viața lui. Mulți nu știu că manelistul este un om foarte credincios, ba mai mult, Jador merge și la biserică uneori, lucru pe care fanii acestuia îl apreciază.

Întrebat de Ilinca Vandici dacă a simțit fericire în brațele vreunei femei, Jador a răspuns într-o manieră foarte inedită.

„Am simțit fericire temporară, după e o luptă, cine pe cine iubește mai mult. Eu vreau pace. Un bărbat nu e om până nu are jumătatea lui, deci eu nu sunt om acum. Am chemat două fete să îmi țină de urât și am simțit nevoia să nu mai fiu singur, că sunt o fire singuratică.

Și am băut și m-au luat revelațiile și am început să iau Biblia și să le vorbesc fetelor din Biblie. Care crezi că a fost reacția lor? Raportându-mă la modul în care cunoști tu femeile?”, i-a spus Jador moderatoarei Ilinca Vandici.

 Jador părea revoltat când și-a adus aminte întâmplarea nefastă.

„Cred că am un anturaj prost. Au fugit acasă, pur și simplu au fugit acasă. Au zis că sunt nebun! Mie nu îmi place să stau singur, sunt singuratic, îmi place compania oamenilor, eu iubesc oamenii, dar nu îmi prea place de ei.

Aici eu nu am pe nimeni, stau singur într-o casă, merg la concerte, dar asta e viața mea. Doar că îmi displace că sunt cam singuratic. Sunt fericit, da, îl am pe Dumnezeu cu mine”, a continuat manelistul, în cadrul podcastului „Te Ascult”.

Comentarii Facebook