Iulius Mall te trimite la concertele Lil Wayne, Bruno Mars și Will I Am(P)


Iulius Mall Cluj îi trimite pe clienții săi la concertele celor mai în vogă artiști ai momentului, în toată Europa.

În această toamnă, clienţii mall-ului vor fi încântaţi să descopere „Unde mergem după shopping?”. Campania aflată la a patra ediţie se desfăşoară în perioada 4 – 27 octombrie 2013, fiind puse în joc excursii în Europa pentru două persoane, la concertele Bruno Mars, Will I Am şi Lil Wayne.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate din Iulius Mall Cluj pot câştiga expediţiile muzicale mult râvnite. Sesiunile de cumpărături şi completarea taloanelor de participare la tombolă vor trimite trei norocoşi, alături de persoanele dragi lor, la concertele celor mai în vogă artişti:

Lil Wayne, pe 30 octombrie, la Berlin

Bruno Mars, pe 14 noiembrie, la Barcelona

Will I Am, pe 5 decembrie, la Londra

Câştigătorii vor asculta live hiturile vedetelor internaţionale şi se vor bucura de o excursie în doi, fiindu-le asigurată cazarea pentru trei nopţi la un hotel de trei stele şi transportul cu avionul. Alţi trei clienţi Iulius Mall vor fi premiaţi cu pachete de relaxare, incluzând o canapea din gama Aramis Feeling şi o bicicletă Pegas Strada. Extragerile se vor organiza pe 13, 20 şi 27 octombrie, la ora 18.00.

De mâine, la Iulius Mall Cluj se dă startul cumpărăturilor câştigătoare şi distractive!

Comentarii Facebook