Iulius Mall te invită să îți pui iubirea pe roate de Valentine`s Day și să câștigi premii pe gustul tău (P)



În acest an, Iulius Mall Cluj lansează o provocare cu dragoste şi pentru cei care nu şi-au găsit încă perechea. Dacă eşti singur de Valentine`s Day, vino la Iulius Mall Cluj şi intră în „Love Service”! Îţi vom pune inima pe roate şi, cine ştie, poate îţi vei găsi jumătatea.

Eşti single? Pe o roată? Cu inima dezumflată? Dacă răspunsul este „da”, atunci te ajutăm să „te repari”. Pe 14 februarie, Iulius Mall Cluj şi Epics Photobooth deschid „Love Service”, unde îţi poţi face o fotografie instant, singur sau alături de simpaticul Cupidon. Imaginile vor fi încărcate automat pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/505427809596090/ref_newsfeed_story_type=regular.

Aşa ai posibilitatea să cucereşti titlul de „cel mai dorit Valentin” sau „cea mai dorită Valentina”. Primii 70 de participanţi vor primi cadou un voucher Subway. Până pe 24 februarie ai timp să strângi cât mai multe like-uri şi şansa de a fi cuplat de Dragobete. Cel mai „iubit” băiat şi cea mai „iubită” fată vor fi premiaţi cu câte o sesiune de shopping la magazinul ECCO, în valoare de 600 de lei.

Tot de Valentine`s Day se desfăşoară şi finala „Love Ride”. Dacă eşti îndrăgostit, Iulius Mall Cluj te invită să dai frâu liber sentimentelor şi să demonstrezi „Cât de departe ai merge pentru dragostea ta? ... pe bicicletă!”. Până pe 14 februarie, faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate şi te poţi înscrie la întrecerea cu premii oferite din toată inima de Iulius Mall. Competiţia dragostei se desfăşoară zilnic, între orele 17.00 şi 20.00, participanţii pedalând timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat din piaţeta de la intrarea principală în Iulius Mall.

Clienţii curajoşi vor fi premiaţi pentru sentimentele lor, în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi. Cei care parcurg 5 km vor primi un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei, pentru 10 km răsplata este un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei, cei care rezistă 15 km vor câştiga un abonament pentru o lună la World Class, în timp ce îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 25 km vor fi premiaţi cu un voucher ECCO, în valoare de 300 lei.

De Ziua Îndrăgostiţilor, primii zece campioni ai dragostei, care au parcurs cele mai mari distanţe în perioada campaniei, vor merge într-un week-end romantic la SunGarden Golf & SPA Resort, alături de jumătatea lor. Înscrierile se fac la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.

Comentarii Facebook