Iulia Albu a făcut scandal pe Facebook după ce Pepe a imitat-o la TV: Vă iert de plată de data aceasta VIDEO



În ediția din această săptămâni a emisiunii ”Te cunosc de undeva” a postului de televiziune Antena 1 Pepe a imitat-o pe Iulia Albu, cunoscută pentru aparițiile sale excentrice.

Fosta soție a lui Mihai Albu este nemulțumită de faptul că postul de televiziune s-a folosit de imaginea ei pentru a-și crește audiența.

Fashion editorul l-a atacat pe Pepe, prin intermediul unei postări pe Facebook, pentru modul în care acesta a imitiat-o, însă nu l-a omis nici pe Alex Velea, care a urcat pe scena emisiunii.


"Despre TO(n)ŢI şi TOATE

Am înţeles că seara trecută a fost difuzată mult mediatizata ediţie Te Cunosc de Undeva dedicată Iuliei Iulia Albu. Ştiu, ştiu, e ca naiba să vorbesc despre mine la a treia persoană, dar asta este...:))

Mă bucur că am făcut câţiva români fericiţi şi că am contribuit indirect şi, desigur, fără acordul meu scris, la pastrama cea de toate zilele a familiei Pascu. Doar ştiti ca sunt un suflet caritabil, nu-i aşa? În fond, săracul domn Pascu este un veritabil pater familias.

Ţin de asemenea să îmi exprim nemărginita compasiune pentru Ionuţ Alexandru Velea care, evident, făra implicarea sa şi deloc benevol aud, a fost obligat să se prezinte pe scenă în pampers cu cristale "storfofski".

Nasol.

Desigur însă, domnul Ionuţ are probleme mai mari decât propriul pampers în acest moment...

Şi pentru că nu am putut să nu sesizez sintagma "acesta este un pamflet" subsecvenţa liricii slăbuţe a momentului din finalul emisiunii, promit să îi trimit stimabilului 2 ouă tari pentru a suplini lipsa pe care o resimte în aceste momente grele.

Acesta nu este un pamflet însă personajele în discutie pot fi tratate ca atare.

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl

PS: pentru Antena1: veţi primi adresa la care îmi puteţi trimite florile, tortul şi mulţumirile eterne pentru rating-ul făcut aseara. De cec vă iert de data aceasta. ;*", a scris Iulia Albu pe site-ul de socializare.


Comentarii Facebook