Duminica 28 Aprilie

Irina Rimes se mărită și vrea să facă trei nunți, în trei țări: „Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau”


Irina Rimes se mărită cu francezul David Goldcher și a dezvăluit că își dorește trei nunți. Cei doi sunt de nedespărțit de aproximativ trei ani și vor să-și oficializeze iubirea prin petreceri în trei colțuri diferite ale lumii.

Pe lângă faptul că amândoi au mulți prieteni și rude pe care vor să îi cheme la nuntă, artista mărturisește că i-a făcut și o promisiune lui Smiley în ceea ce privește acest eveniment important.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau. Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș face o nuntă aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez. 

Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei cu toate rudele mele. Aș face o nuntă moldovenească „din talpă’ cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese. Mama cu tata au fost la multe nunți și acum dacă le spun că nu fac nuntă în Moldova, mă ceartă”, a spus Irina Rimes la Digi FM.

Irina Rimes a povestit și cum s-a cunoscut cu iubitul ei, David Goldcher, cel care îi va deveni soț. S-ar părea că muzica a fost cea care i-a unit, însă tot ea este cea care îi mai desparte din când în când.

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit. Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât pentru câteva zile, când eu mai mergeam în concerte și dormeam în hoteluri sau când el a trebuit să plece în Paris, iar eu rămâneam, pentru că aveam treabă în România. În rest, am fost cam nedespărțiți și va continua așa”, a dezvăluit Irina Rimes, în trecut, pentru viva.ro.

Comentarii Facebook