Georgiana Lobonț a eclipsat-o total pe artista de muzică populară care a atacat-o după ce a zis că nu mai lansează cântece folclorice


Umilință totală pentru Olguța Berbec după ce a atacat-o, subtil, pe Georgiana Lobonț. Nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de artistă este unul foarte scăzut, în aceeași situație se află și alte artiste, inclusiv din Cluj.

Olguța Berbec a atacat-o, subtil, pe Georgiana Lobonț după ce cântăreața de muzică de petrecere a spus de ce a renunțat să mai lanseze cântece folclorice. Georgiana a afirmat recent, într-o emisiune de televiziune, că manelele și muzica de petrecere i-au adus mai multă popularitate. A declarat că publicul apreciază mai mult melodiile pe care le cântă acum față de creațiile folclorice.

Declarația sa a deranjat-o pe Olguța Berbec: „M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări. Noi nu câștigăm, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani. Olguța a rămas că la ei în zonă în Oltenia, altfel sunt oltenii. Cumva, noi la Cluj mai mulți ascultă muzică de DJ”, a declarat Georgiana Lobonț la PRO TV.

Acesta este comentariul care a stârnit-o pe Olguța Berbec să reacționeze dur. În mesajul său, rivala Niculinei Stoican a numit-o pe Lobonț „biată”.

„Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional”, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a scris Olguța Berbec, cu referire la Georgiana Lobonț.

Potrivit unei analize a interesului publicului față de Olguța Berbec, Georgiana Lobonț, dar și Vlăduța Lupău, un alt nume care a trecut de la folclor la cântece de pahar și voie bună, se pare că Georgiana Lobonț a reușit, statistic, să le eclipseze pe cele două rivale, potrivit Fanatik.ro.

fa.png

Potrivit datelor furnizate de Google, nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de Olguța Berbec este unul extrem de mic.

Potrivit datelor, Georgiana a captat tot mai mult interes de când s-a lansat, din 2018, spre deosebire de Olguța Berbec, artistă care nu a convins foarte mult până în prezent.

În ceea ce o privește pe Vlăduța Lupău, situația este complet diferită. Dacă la început era foarte ascultată, odată cu trecerea timpului, artista a fost întrecută de Georgiana Lobonț.

Comentarii Facebook