Irina Loghin a apărut, la 84 de ani, în costum de baie pe plaja din Dubai: ”Nu se atinge de „porcării” nici de Crăciun!”


”Doamna muzicii populare românești” Irina Loghin a apărut în costum de baie la 84 de ani, pe o plajă din Dubai, și, pentru vârsta ei, este într-o formă fizică de invidiat.

Artista s-a lăsat fotografiată, iar fiul ei a postat totul pe rețelele de socializare. 

Irina Loghin a spus că ea a renunțat, de mult timp, la alimentele care produc ravagii în organism. ”Fructe, legume şi cereale - asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer.

În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu, în fiecare dimineață, beau un ceai de cătină. 

O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin, la Antena Stars.

Marea artistă nu a renunțat nici la cântat, dar pune pe prim plan profesionalismul.

Capture1.JPG

A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.

La vârsta mea, vreau să fiu lăsată să-mi văd de viață! Aș putea să stau să-mi văd de nepoată. Chiar nu am nevoie de scandaluri. Vreau să fiu liniștită!

Dar, uite că nu prea se poate, asta e viața, te pune față în față cu diverși oameni, de diverse facturi. Eu îmi respect publicul!”, a spus cântăreața, în exclusivitate pentru Click!

Irina Loghin este încă un nume al scenei din România, iar, în 2023, și-a mărit tariful de la 1500 de euro, la peste 2000 de euro, pentru un recital de 50 de minute. 

Capture.JPG

Comentarii Facebook