Miercuri 24 Aprilie

O studentă din Cluj este noua MISS UNIVERS ROMÂNIA 2021! CARMINA OLIMPIA COTFAS merge în Israel


CARMINA OLIMPIA COTFAS este noua MISS UNIVERS ROMÂNIA 2021. Ea este studentă la Cluj și va merge în Israel. 

Studenta din Cluj de 20 de ani a învins douăzeci și cinci de finaliste.

Carmina Olimpia Cotfas este o tânăra de 20 de ani, originară din Târgu Mureș. Ea este studentă la Facultatea de Istorie și Filosofie din Cluj Napoca și face modeling de la vârsta de 14 ani.

Ea visează la o carieră de profesor universitar de istorie, dar își urmează și pasiunea în industria frumuseții. Ea a participat la prezentări de modă ale unor designeri celebrii din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.

Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie.

Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model”, a spus frumoasa studentă Carmina Olimpia Cotfas.

Comentarii Facebook