Cine este cel mai cunoscut taximetrist român de pe Tik Tok. Are mai mulți urmăritori decât au șoferii de Uber clienți


Un taximetrist pasionat de călătorii face senzație pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate impresionantă. Bărbatul are și un canal de Youtube, unde împărtășește cu internauții păreri și impresii despre locurile pe care le vizitează, multe dintre călătoriile sale fiind în diferite regiuni ale țării. Pe lângă călătorii, taximetristul încarcă și clipuri haioase, dezbătând, din când în când, și subiecte mai serioase. Mai multe detalii, în rândurile de mai jos.

Cine este cel mai cunoscut taximetrist român de pe Tik Tok

Astăzi vă facem cunoștință cu cel mai cunoscut taximetrist român de pe TikTok, un bărbat care, pe lângă pasiunea pentru șofat, adoră să călătorească. Acesta are și un canal de Youtube, unde postează cu regularitate videoclipuri din vacanțele sale, petrecute, de regulă, cu familia și prietenii. Atât pe TikTok, cât și pe Youtube îl găsiți drept High hui travel, iar după cum îl recomandă și denumirea, taximetristul este un împătimit al călătoriilor.

Acesta este și un adevărat patriot, având numai cuvinte de laudă la adresa României. Într-unul dintre vlogurile sale recente, taximetristul spune următoarele:

România, cea mai frumoasă țară, pentru că este țara mea. Ne lăudăm rădăcinile glorioase, istoria bogată și moștenirea culturală, dar de cele mai multe ori ne comportăm de parcă ne-ar fi rușine de ceea ce suntem și spunem «țară frumoasă, păcat că este locuită».

Poate am fost eu norocos, însă oamenii pe care i-am întâlnit nu se împușcă pe străzi, cum vedem în alte părți, au familii, majoritatea au prieteni vechi de zeci de ani, iar românul știe să își respecte aproapele chiar dacă ani de sărăcie și oresiune ne-au întors unul împotriva altuia“.

Bărbatul și soția acestuia vizitează atât locuri din România, cât și alte țări, împărtășind cu internauții ce au găsit deosebit la fiecare în parte. În timp ce pe Youtube postează doar vloguri de travel, conținutul de pe TikTok este ceva mai diversificat, urmând anumite trenduri pentru a-i face pe oameni să râdă. Taximetristul nu se ocupă însă numai de divertisment pe contul său, dezbătând și subiecte ceva mai serioase.

Are mai mulți urmăritori decât au șoferii de Uber clienți

După cum spuneam și în primele rânduri, celebrul taximetrist de pe TikTok, care nu își spune niciodată numele în clipuri, este urămărit de un număr impresionant de persoane, având o comunitate de aproape 15.000 de followeri și peste 216.000 de aprecieri. Am putea spune chiar că taximetristul are mai mulți urmăritori decât au clienți unii șoferi de Uber.

Cu toate că majoritatea videoclipurilor făcute de bărbat sunt din mașină, posibil în timpul liber dintre curse sau după program, acesta nu vorbește mai niciodată despre jobul său de zi cu zi, contul fiind dedicat pasiunii sale pentru călătorii.

Ultima destinație de pe lista taximetristului a fost Sighișoara, iar într-unul dintre clipurile încărcate pe TikTok, bărbatul îi îndeamnă pe urmăritori să viziteze și ei orașul, spunând că le va face cinste cu „o bere din aia bună“ celor cu care se va întâlni.

Alo. Băi, nu mai sta pe gânduri. Urcă-te în mașină, în tren, autobuz, autocar sau maxi taxi și vino aici, la Sighișoara, că n-o să-ți pară rău. Ia uitați aici, distracție, voie bună… Care vine la Sighișoara îi fac cinste cu o bere d-asta bună“, spune taximetristul.


Comentarii Facebook