Ioana Grama, luată la rost de fani pentru că a consumat alcool și s-a urcat la volan. Care a fost explicația influenceriței clujence?


Ioana Grama este unul dintre cei mai urmăriți influenceri clujeni, deci nu este de mirare că fanii acesteia au observat un detaliu lipsit de eleganță din partea influenceriței, într-o filmare distribuită recent de ea. 

Influencerița a făcut public un videoclip în care le prezenta fanilor ei cum decurge o vizită obișnuită de-a ei în București. Însă, dincolo de activitățile sale, fanii au observat un detaliu mai puțin plăcut și legal, pe care au simțit nevoia să îl și spună.

Fanii ei au atacat-o subtil în comentarii, după ce au observat că aceasta a consumat alcool, după care nu a ezitat să se urce la volan. Ioana nu a trecut cu vederea comentariul și a venit imediat cu replica.

3.jpg

Printre alte activități, ea a ieșit și la restaurant, împreună cu mai multe prietene. Înainte să plece cu mașina, urmăritorii ei au sesizat faptul că a consumat alcool, iar apoi s-a urcat imediat la volan. 

Influencerița a încercat să explice gafa: „Am băut un sfert din el. Era mai mult tonic decât gin, nu îți face griji. Sora mea a murit din cauza unui bețiv la volan, sunt foarte responsabilă. Sunt curioasă dacă cunoști legea sau dacă ai permis”, a spus Ioana Grama, pe Tik Tok.

Unul din urmăritori a ținut să răspundă explicației oferite de influenceriță: „Ai băut un gin tonic și după ai condus. Concluzie: dacă bei un gin, care are mai mult tonic decât alcool și dacă totuși nu-l bei chiar pe tot, e în regulă, poți conduce”, a fost comentariul dat de alt urmăritor de pe Tik Tok.

Comentarii Facebook