Marti 6 Decembrie

Indragostitii, premiati la Iulius Mall cu o excursie in Dubai sau un inel cu diamant


Indragostitii impatimiti de shopping pot castiga la Iulius Mall o excursie in Dubai, un inel cu diamante sau alte premii.

"Un uimitor sejur de lux in insoritul Dubai, un inel cu diamant, un week-end romantic la un hotel de 5 stele si 1.200 de premii surpriza rasplatesc transilvanenii a caror destinatie preferata de shopping si distractie este Iulius Mall.

Intre 3 si 14 februarie 2012, cumparaturile pe bonuri cumulate de minimum 100 de lei sunt premiate, zilnic, pe loc sau intra in marea tombola a iubirii din 14 februarie, de la ora 19. Cel mai ravnit premiu este incredibila vacanta de 7 zile in Dubai, la un hotel de 4 stele. indragostitul de shopping de la Iulius Mall va explora exotica destinatie si se va rasfata in vestitul emirat alaturi de persoana iubita. Inelul cu diamant oferit de Gemstones Bijou si week-end-ul romantic la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca isi vor gasi castigatorii tot de Valentine's Day, cand ANTONIA le va canta amorezilor in Iulius Mall", precizeaza reprezentantii Iulius Mall.
 
Si fanii Iulius Mall Cluj de pe Facebook au parte de o tombola dedicata lor. Cei care isi scriu online povestea de dragoste intra in competitia pentru cele doua smartphone-uri LG Optimus Sol pentru el sau ea si jumatatea sa.

Mall-ul a fost deja "dichisit" in culorile si simbolurile iubirii, iar magazinele au oferte si preturi speciale in perioada in care se celebreaza iubirea.  

Comentarii Facebook