În weekend are loc prima ediție a Zilelor Comunei Baciu. Vezi programul


În zilele de 27 și 28 iulie va fi organizată prima ediție a Zilelor Comunei Baciu, pe terenul de sport.

Trupa Voltaj va concerta sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21.00, pe terenul de sport din comuna Baciu, concertul fiind urmat de discotecă în aer liber şi focuri de artificii. În 28 iulie, a doua zi a evenimentului, va fi organizat un spectacol folcloric, cu participarea interpreţilor Ion Sotelecan, Florin Bota, Mihaela Grindean sau Nelu Gabor.

Am ţinut să organizăm acest eveniment pentru toţi locuitorii comunei, să avem aceste zile în care ne întâlnim şi sărbătorim împreună. Este prima dată când organizăm Zilele comunei Baciu, şi sper ca acest eveniment să devină o tradiţie pentru comunitatea noastră. Îi invităm şi pe clujeni să participe la sărbătoarea noastră, sâmbătă şi duminică”, a declarat primarul comunei, Florin Mureşan.

Tot cu ocazia Zilelor comunei Baciu, Primăria mai organizează sâmbătă o serie de concursuri (pescuit, şah, ciclism), dar şi o prezentare de modă. Cei care doresc să se înscrie la concursurile organizate sâmbătă o pot face la numărul de telefon 0264360214, sau la adresa de mail primar@primariabaciu.ro.


Comentarii Facebook