În week-end, la Movie Nights din Iulius Parc: ”All These Sleepless Nights” și ”America, Venim!”


Dacă este week-end, este Movie Nights în Iulius Parc! Nu uita că vineri și sâmbătă, cinefilii sunt invitați la două noi proiecții cinematografice în aer liber. Drama – documentar poloneză „All these sleepless nights” și comedia românească „America, venim!” sunt filmele care îți vor ține companie, pentru o seară relaxantă de vară.

Continuăm întâlnirile cinematografice în aer liber, la Movie Nights. Vineri, 24 august 2018, de la ora 21.00, în Iulius Parc va rula pelicula „All these sleepless nights”, în regia polonezului Michal Marczak. Filmul îi are în prim-plan pe Krzysztof şi Michal, doi colegi la şcoala de artă, care hoinăresc pe străzile Varșoviei încercând să se bucure de experiențe până la limită, pentru a afla ce însemnă să fii treaz într-o lume care preferă să doarmă. Drama – documentar a fost gândită să surprindă sensibilitatea generației de tineri polonezi născuți după 1989, crescuți în afara comunismului, fără auto-cenzura și fricile părinților.

Sâmbătă, tot de la ora 21.00, spunem: „America, venim!”. Filmul românesc, în regia lui Răzvan Săvescu, surprinde aventura a cinci actori, un regizor, un băiețel și ursul său imens de pluș, din Târgoviște, care traversează Oceanul pentru a susține un spectacol la New York. Pentru că nu totul merge conform planului, actorii hotărăsc să înceapă colaborarea cu un impresar local, român stabilit în SUA, care le promite un turneu de amploare. De aici, comedia face spectacol!

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook