În ce vilă superbă din Cluj locuiește Florin Piersic! Cel mai îndrăgit actor din România abia așteaptă să se întoarcă în superba casă de lângă Someș


Operat recent și trezit pe patul de spital, Florin Piersic le-a transmis un mesaj, în stilul caracteristic, celor care îl iubesc: Sunt viu! Cu siguranță acum abia așteaptă să se întoarcă în superba casă situată pe o străduță din Cluj, în apropiere de malul Someșului. La 88 de ani, actorul are o casă superbă, renovată nu cu mult timp în urmă, într-o frumoasă nuanță frumoasă de galben, cu acoperișul mansardat. Florin Piersic locuiește în aceeași casă din Cluj de zeci de ani, așa că toți vecinii știu demult cine este vedeta care locuiește la numărul cinci. 

casa florin piersic.png

Mărgelatu, cum i-a rămas porecla în urma celebrului rol din anii '80, este foarte legat locurile natale și îndrăgește Clujul foarte mult. Acesta este și motivul pentru care, după ce a ajuns la o vărstă mai înaintată,  a ales să locuiască permanent în urbea de pe Someș, în care s-a născut. Actorul are și o cabană în zona de munte, tot în județul Cluj, la aproximativ 25 km de oraș. Cel mai mult și-ar dori, însă o mașină a timpului cu ajutorul căreia să se întoarcă pe strada Bolintineanu , numărul 10, unde a locuit cu părinții lui. 

„Sunt foarte legat de ţara asta. Sunt foarte legat de oamenii cu care mă întâlnesc, pe care îi iubesc, și mai ales de cei care sunt buni. Doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni. Să fie aşa cum îmi doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc eu să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului”.


Comentarii Facebook