Miercuri 24 Aprilie

În bătaia dintre VIP -urile de la Untold au intrat și fotbaliștii CFR. Jandarmii le-au calmat fițele - FOTO

 

Bătaia dintre VIP -urile de na Untold i-a atras și pe fotbaliștii de la CFR Cluj, prieteni cu Adrian Rus, unul dintre fiii chestorului de poliție în rezervă, Toma Rus. 

 

Adrian Rus, portar și el la o echipă clujeană, s-a bătut cu Adrian Mureșan, fostul iubit al Vlăduței Lupău, cunoscuta cântăreață de muzică populară.

 

Fiind prieteni cu Rus, fotbaliștii de la CFR Cluj, Arlauskis și Omrani, vizibil afectați de consumul de lichide, au sărit la harță cu oamenii de ordine care îl scoteau afară din stadion pe cel care a pornit bătaia. 

 

Totul a pornit de la frumoasa cântăreață de muzică populară, Vlăduța Lupău, prietena lui Adrian Rus, unul dintre fiii chestorului de poliție în rezervă Toma Rus. Adrian Rus l-ar fi ”atins” pe Adrian Mureșan, nimeni altul decât fostul iubit al artistei.

 

Imediat au intervenit bodyguarzii, care l-au luat pe sus pe Rus, pentru a-l evacua din stadion. Chiar sub ochii fotbaliștilor de la CFR, unii dintre ei prieteni cu Rus. Arlauskis și Omrani au încercat să calmeze spiritele și să-i înduplece pe cei de la pază să-l ierte pe amicul lor. Arlauskis l-a luat de după gât pe Rus și a ăncercat să nu permită evacuarea acestuia, iar Omrani aproape a lovit o tânără care a încercat să îl calmeze, scrie cancan.ro

 

Jandarmii nu au acceptat fițele vedetelor de la Untold, iar Adrian Rus a fost evacuat din incinta stadionului.

Comentarii Facebook