Ilie Năstase o înșeală pe Briggite? Ce decizie a luat bruneta

 

Brigitte Sfăt (39 de ani) a intrat în  trepidații după ce a văzut fotografia în care soţul ei, Ilie Năstase (70 de ani), apărea la terasă cu o blondă.

 

Brigitte se află în Austria, pentru diverse investigaţii medicale în cazul celor tumori pe care ea le are. ”Nu ştiu încă cine e femeia aceea. Am vorbit cu Ilie, însă eu nu îl cred pe el. Când am auzit ştirea mi s-a făcut rău la propriu. Dacă aia e amanta lui, eu divorţez instant!”, a relatat ea presei centrale. 

 

Nu s-a pus până acum problema să ne despărţim, însă, dacă se dovedeşte că acea femeie blondă a avut o relaţie cu soţul meu, eu sunt decisă. Accept orice, dar urăsc minciuna. Dacă aflu cine este, voi dori să aflu adevărul de la ea. Dacă şi de când se întâmplă ceva. Dacă el a avut o altă relaţie, înseamnă că vrea altceva. Eu nu vreau un bărbat cu forţa lângă mine. Nici nu am interese de niciun fel, nu am copii, nu mă întreţine el”, a mai spus ea.

 

Imediat după ce a apărut fotografia compromițătoare, Briggite a anunțat pe profilul personal de Facebook că divorțează. ”După cum deja v-ați dat seama, drumul meu și al soțului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, și nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut-o ca de obicei, el”, a scris ea, pe Facebook.

 

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în urmă cu trei ani. 

Comentarii Facebook