Idei inedite de cadouri la târgul ”Christmas Days”, din Iulius Mall Cluj


Dacă încă mai cauți darurile perfecte pe care să le pui sub brad pentru cei dragi, te așteptăm în week-end, la Iulius Mall Cluj. Vei găsi idei frumoase și inspirate de cadouri, la „Christmas Days”. Iar dacă vei umple tolba Moșului în urma sesiunilor de shopping de la magazinele tale preferate din Iulius Mall, ai șansa să câștigi premii de sărbătoare. 

De joi, 13 decembrie 2018, până în ultima zi a anului, parterul Iulius Mall Cluj se transformă într-un târg de cadouri. „Christmas Days” propune nenumărate sugestii de surprize numai bune de pus sub brad, pentru toate vârstele. Dacă nu ești hotărât ce daruri să le oferi prietenilor și familiei, aici vei găsi inspirația necesară, la standurile a peste 90 de expozanți.

Pentru că prichindeii sunt cei care îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, la târg sunt prezentate jucării și jocuri, piese vestimentare și accesorii, turtă dulce și alte delicii. Cei care au misiunea de a le cuceri pe doamne și domnișoare pot alege bijuterii felurite, handmade sau din pietre prețioase și semiprețioase, dar și genți, pălării, eșarfe, mănuși și alte accesorii în tendințe. Și pentru bărbați sunt numeroase propuneri: portofele, curele și articole de marochinărie, borsete, papioane, fulare și multe altele. Din oferta „Christmas Days” nu lipsesc cosmeticele naturale, lumânările parfumate, decorațiunile tematice și articolele personalizate. Iar pentru cei care iubesc tradițiile și simbolurile românești, la târg vor fi disponibile și obiecte de artizanat. O parte dintre propuneri sunt lucrate manual și sunt ideale să le oferi celor care apreciază unicitatea.

Dacă vrei să îi faci o surpriză copilului tău, îl poți ajuta să-l întâlnească pe Moș Crăciun, la Iulius Mall. Pe 16 și pe 23 decembrie, simpaticul bătrânel va fi prezent pe jilțul său din Atrium, în intervalul orar 17.00 – 20.00, pregătit să îi asculte dorințele.

Tolba Moșului de la Iulius Mall Cluj este generoasă în surprize pentru toți clienții. Zilnic, până pe 23 decembrie, primii 300 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de minimum 300 de lei, pe același bon fiscal sau pe bonuri cumulate în perioada campaniei, și se înscriu la centrul de premiere vor primi un premiu garantat: un multipack cu doze Coca Cola în ediție de Crăciun sau un cadou surpriză. Dacă ți-a surâs norocul și primești cutia frumos împachetată, ai șansa să fii răsplătit cu: un revelion de poveste pentru două persoane la Wonderland Resort ori vouchere cu valori între 50 și 550 de lei, la Sole, Tezyo, Ecco, Il Passo, Veronesse, Pandora, Marionnaud, Optiblu, Dinoland, Parfois, Xpert Beauty, Cellmate, Buzz, Sport Vision, Under Armour, Bianco Nero, Millefiori, Cupio, The Body Shop, Marty și Gerovital.


Comentarii Facebook