Ianis Hagi a adunat un dar uriaș la nunta cu frumoasa Elena Tănase: ”Înseamnă foarte mult pentru noi”


Ianis Hagi s-a căsătorit cu Elena Tănase, iar la nuntă au participat 400 de invitați, unul si unul.

Elena Tănase şi Ianis Hagi s-au cununat civil în prima zi de Crăciun şi au petrecut alături de cei 400 de invitaţi la o locaţie de lux din Nordul Capitalei. La petrecere au participat nume grele din fotbalul românesc, printre care Gigi Becali, Gică Popescu și Gabi Balint, dar și foști colegi ai fotbalistului precum Florinel Coman, Denis Drăguș, Boban Nikolov.

Ianis Hagi nu se uită la bani atunci când vine vorba să-și facă partenera fericită. Noua doamnă Hagi a a strălucit la marele eveniment, ea a purtat o rochie roșie lungă, care a costat suma de 10.000 de euro, iar fotbalistul a fost mai modest, el a ales un costum negru pentru care a plătit aproximativ 3000 de euro. Petrecerea a fost una fastuoasă și extrem de costisitoare într-un local de lux din nordului Capitalei, se pare că doar aranjamentul floral ar fi costat, potrivit CANCAN.RO, în jur de 50.000 de euro. Invitații s-au bucurat de cele mai bune preparate, iar atfmosfera a fost una de zile mari. Conform sursei menționate anterior, diecare cuplu ar fi pus în plic de la 3.000 de euro în sus. În total, cununia ar fi costat în jur de 200.000 de euro, cu tot cu onorariul primit de artiștii care au susținut reprezentații unice.

Ianis Hagi a decis să-și ceară iubita de soție în luna iunie, într-un cadru de vis la Paris. Fotbalistul i-a oferit Elenei un inel cu diamante care valorează în jur de 50.000 de euro.  “Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă.

Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi. Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a declarat Ianis Hagi, în ziua marelui eveniment.

Comentarii Facebook