Marti 6 Decembrie

Huidu îl atacă dur pe Meme Stoica


Fostul om de televiziune Șerban Huidu i-a datr replica lui Mihai Stoica, după ce acesta l-a atacat săptămâna trecută, în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV.

Huidu i-a răspuns managerului stelist la acuze prin intermediul unei postări pe blogul său.

"Am asistat zilele acestea la o adevarata revolutie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei- Jiji face puscarie si nesimtitul asta de Huidu nu! La o prima vedere suna bine si corect! Mai putin daca te informezi si vezi care e Codul penal si dosarele inculpatilor! Dar mai bine sa preluam “adevarul” din tabloide! Si atunci multi au luat drept adevarate aberatiile unui terchea-berchea din galerie care m-a acuzat ca m-as fi bucurat de vestea arestarii lui Jiji si as fi facut misto pe aceasta tema!

Cei care ma cunosc stiu ca nu as fi spus si nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul si nu eram nici persoana care sa comentez asta! Nu am spus niciodata NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care detin o inregistrare cu asta sunt poftiti sa o faca publica!

M-am uitat in schimb la un ipocrit de soi: meme stoica-cel care din “cioban oparit” nu il scotea pe fostul sau patron, cum a luat de bune aberatiile unor neica nimeni! Amanunte aici. Unde erati ma moralistilor atunci si de ce va lasati impresionati de lacrimile lui de crocodil varsate acum?", a postat Şerban Hudu pe blog.

Comentarii Facebook